Leder som konflikthåndterer:

Laboratorium for konfliktløsning

Ta kontakt for datoer

For ledere er konflikthåndtering en kjernekompetanse. Har du som leder kommunikasjonsutfordringer mht konflikter i egen enhet? Kanskje oppleves du også å være en del av konflikten?

 

Dette kurset er for deg som ønsker å håndtere motsetninger og konflikter i din egen ledelse. Basert på presentasjon av oppdatert konfliktteori tilbys praktisk trening på deltakernes egne caser. Vi vil utforske holdninger, teknikker og metoder for å forløse fastlåste situasjoner og skape ny, positiv energi i viktige jobbrelasjoner.

 

Gjennom kurset belyses etisk bevissthet og relevant lovverk relatert til konflikter du selv eller andre står i.

 

Deltakerne vil få øve på konkrete situasjoner og caser i et trygt rom. Under samling 1 presenteres sentrale modeller, og deltakerne rustes til å anvende ny kompetanse i praksis. Det er ønskelig at deltakerne utforsker aktuelle problemstillinger mellom samlingene.

 

I samling 2 reflekterer deltakerne over egne erfaringer i lys av metodikk, og bygger innsikt for videre utvikling.

 

Det er begrenset antall plasser. Deltakere må respektere full konfidensialitet.

 

Samling 1: To dager

Samling 2: En dag

- Tidspunkter hver dag: 0900-1530

Hvor: Sentralt i Oslo. Pris: 14 450,-

 

Kursleder er Nora Skavlan. Hun er siviløkonom og UC Berkeley MBA samt sertifisert professional coach og NLP Master Practitioner. Nora har tilleggsutdanning innen gruppeledelse og pedagogikk. Hun har mer enn 20 års erfaring innen organisasjons-, lederutvikling og coachutdanning for internasjonale selskaper og andre store organisasjoner. Nora har i lang tid arbeidet vellykket med konflikthåndtering mellom kolleger samt forbedret større arbeidsmiljøer.

Fine at work AS

org.nr. 998 232 465

tel +47 916 41 626

nora@fineatwork.no

  • Facebook Social Ikon